Va multumim pentru contributie!

MERGEȚI
LA MUNCĂ ÎN OLANDA!

Cele mai frecvente intrebari

  • O perna, un sac de dormit/ plapuma si cearsafuri- fiecare cazare este dotata cu pat si saltea, restul necesar trebuie sa detina fiecare angajat.

  • Ustensile de bucatarie ( cana, farfurie, tacamuri, cratite, oale etc.)- fiecare cazare este dotata cu bucatarie cu frigider, aragaz, urmand sa va luati doar cele mentionate mai sus;

  • Incaltaminte de munca (cu nasul de metal S3)- sunt necesare pentru munca in hala;

  • Resurse financiare pentru primele 2 saptamani de munca (alimentele fiecare si le asigura singur)- prima remunerare o primiti dupa 2 saptamani de munca (mai tarziu-saptamanal- de obicei vinerea), nu exista posibilitatea in cele 2 saptamani de munca, sa incasati avans, de aceea este necesar sa detineti resurse financiare pentru perioada data.

BULETIN DE IDENTITATE SAU PASAPORT VALABIL SI NEDETERIORAT
Documentul de identitate este necesar pentru trecerea frontierei si angajarea in campul muncii! Buletinul tau de identitate nu poate fi deteriorat- rupt, crapat sau lipit. Inainte de planificarea calatoriei asigura-te ca buletinul tau e in regula!

CONT BANCAR VALUTAR
Contul bancar valutar, fara probleme, iti poti deschide la orice filiala, la orice banca in Romania! Deschiderea contului este foarte simpla! Poti sa iti deschizi cont la ghiseu sau prin internet. La momentul actual, foarte multe banci faciliteaza deschiderea si deservirea conturilor online.

NUMAR SOFI/BSN
Angajandu-te in campul muncii in Olanda, trebuie sa detii numer SOFI/BSN. Numar SOFI este documentul ce iti permite detinerea numarului de identificare impozitara, il putem compara cu numarul romanesc CNP. Daca nu detii asemenea numar fiindca niciodata nu ai muncit in Olanda, noi te ajutam ca sa depui documentati necesara ca sa obtii unul!

Daca nu detii numer SOFI, Te ajutam sa depui documentatia necesara ca sa obtii unul!

ANGAJARE LEGALA

Munca este in totalitate legala, contractul de munca pe perioada determinata se semneaza in Olanda/ Germania/ Polonia cu angajatorul. Programul de munca si remunerarea este in conformitate cu legislatia olandeza/germana.

CAZAREA

Hoteluri pentru angajati si case de locuit. Camerele sunt de 2-4 persoane, fiecare localizare detine bucatarie, baie, frigidere, masini de spalat, Wi-Fi.

ACHITAREA SAPTAMANALA A REMUNERARII IN CONT BANCAR

Angajatul va obtine remunerarea saptamanal in contul sau bancar valutar si statul de plata pentru saptamana muncita.

ASIGURAREA

Angajatorul asigura fiecarui angajat- asigurare medicala, ce acopera angajatul atat pe perioada muncii cat si inafara ei. Costul asigurarii este unic pentru toti angajatii.

PROGRAM DE MUNCA STABIL

Angajatului i se garanteaza 37 h de munca pe saptamana, plus ore suplimentare.

Emplonet colaboreaza cu firma transportatoare de incredere GTV BUS.
Nu trebuie sa iti faci griji de transport, il organizam noi pentru tine. Organizam calatorii din toata Romania, preluand angajatii nostri de la statii si transportandu-i direct la destinatie pe teritoriul Olandei/ Germaniei…

Angajatorul asigura fiecarui angajat- asigurare medicala, ce acopera angajatul atat pe perioada muncii cat si inafara ei. Costul asigurarii este acelasi pentru toti angajatii.

Fiecare angajat are garantat:

1

tarife pe ora

2

achitarea regulata a remunerarii

3

oferte verificate

4

volum sigur de ore de munca

5

conditii de cazare comfortabile

6

transport de la statii pana la adresa!

7

consultanta la fata locului

Nou tau job este chiar aici!

Toate drepturile rezervate © 2022 Emplonet. Politica de confidențialitate