OFERTA DE MUNCA EMPLONET

DESCRIEREA POSTULUI DE MUNCA:

 • Lucrați ca order picker la pregatirea comenzilor din peste ermetic impachetat
 • Lucrul in depozite la pregatit comenzi

CERINTE:

 • nu există contraindicații pentru a lucra cu produse din pește
 • fara contraindicatii pentru a lucra la temperatura de circa 2*C
 • engleză comunicativă
 • este de dorit permis de conducere categoria B
 • motivaţie ridicată la muncă

OFERIM:

 • Angajare legală
 • Garanție 40 ore / săptămână
 • Plata săptămânală în contul dvs.
 • Transport gratuit de la locație la serviciu ( masina sau bicicleta)
 • Posibilitatea cooperării pe termen lung:
 • - ore garantate
 • - plăți săptămânale (11,11 € bruto/oră)
 • - asigurare de sănătate și îngrijire a coordonatorului nostru
 • - posibilitatea de a participa la cursuri gratuite de limbi străine

  Completarea formularului de cerere pentru noi echivalează cu trimiterea CV-ului dvs.

Lucra ca magazioner în Olanda

Obțineți un loc de muncă de comisar de depozit în Olanda! Comisionarul pentru comenzi de pește sigilate ermetic este un job cu salariu mare și fără experiență. Cauți un loc de muncă în Olanda, dar nu găsești nimic pentru tine? Începeți să lucrați cu noi în calitate de comisionar și pregătiți comenzi pentru peștele închis ermetic.

Dacă ești în căutarea unui venit bun, nu ai contraindicații pentru a sta la 2 C și ești interesat de un loc de muncă cu efect imediat, aceasta este oferta pentru tine!

Comisionar în Olanda - ce presupune munca dumneavoastră?

Profesia de comisionar este asociată cu munca fizică, sarcinile tale în depozit vor consta în pregătirea comenzilor de pește închis ermetic. Veți fi responsabil de menținerea ordinii în zona depozitului și, de asemenea, va trebui să fiți capabil să vă organizați propriile sarcini. În principal, va trebui să îndepliniți sarcini de organizare, sortare și colectare.

Avantajele de a lucra ca magazioner în Olanda

Cea mai frecventă motivație pentru a pleca în străinătate este aceea de a câștiga mai mulți bani sau de a economisi. Emplonet oferă o gamă largă de oferte de locuri de muncă și ajută cu diverse aspecte legate de organizarea călătoriei. Olanda este o țară dezvoltată din punct de vedere economic, acolo se creează din ce în ce mai multe locuri de muncă, iar salariile sunt interesante.

Prin angajarea prin intermediul Emplonet, vi se garantează un loc de muncă legal în firmele olandeze. Vă garantăm 40 de ore pe săptămână, posibilitatea unei colaborări pe termen lung și asigurare de sănătate.

Plățile săptămânale în contul dvs. sunt, de asemenea, un mare confort. Tariful orar ridicat, de peste 11 EUR/h, este un alt avantaj al acestei oferte. De asemenea, vă garantăm transport gratuit de la cazare la locul de muncă, camere confortabile cu bucătărie, baie și electrocasnice.

Cunoștințe de limbi străine și experiență ca stivuitorist în Olanda

Nu aveți experiență ca și comisionar? Vă oferim un loc de muncă fără experiență în Olanda. Tot ce ai nevoie este o motivație puternică pentru a lucra, ești dornic să înveți și te vei descurca cu ușurință. Dacă aveți întrebări sau probleme, coordonatorul nostru se va ocupa de dumneavoastră. Avem nevoie doar de un permis de conducere B, dacă aveți unul puteți începe munca cât mai curând posibil!

Emplonet are multe oferte cu și fără cunoașterea unei limbi străine. Dacă doriți să ocupați un loc de muncă ca operator de preluare a comenzilor în depozite în Olanda, este necesară cunoașterea limbii engleze. Vă este teamă că engleza dumneavoastră nu este foarte bună? Relaxați-vă, vă oferim cursuri de limbi străine gratuite!

Sunteți interesat de această ofertă? Contactați-ne folosind formularul de contact de pe site-ul nostru! Vă vom contacta pentru a discuta detaliile și pentru angajare! Nu mai este nevoie să trimiteți CV-ul, formularul de pe site este echivalentul acestuia. Dacă aveți întrebări, vom fi dispuși să vă răspundem cu plăcere!

Va multumim pentru contributie!

MERGEȚI
LA MUNCĂ ÎN OLANDA!

Toate drepturile rezervate © 2022 Emplonet. Politica de confidențialitate