OFERTA DE MUNCA EMPLONET

DESCRIEREA POSTULUI DE MUNCA:

 • Lucrați ca order picker - lucrați in depozite
 • Locuri de munca in depozite la pregatirea comenzilor

CERINTE:

 • Munca pentru tot parcursul anului
 • Cunoașterea limbii engleze la nivel A1 - minim
 • Permisul de conducere este binevenit
 • Apt fizic ( ridicare , aplecare, stivuire, impingere)

OFERIM:

 • Angajare legală
 • Garanție 40 ore / săptămână
 • Plata săptămânală în contul dvs.
 • Posibilitatea cooperării pe termen lung
 • Tarif de bază este: incepand de la 11,54 EUR/h
 • supliment de vacanta
 • Cazare contra cost
 • Asigurare medicala

  Completarea formularului de cerere pentru noi echivalează cu trimiterea CV-ului dvs.

Locuri de muncă order picker în Olanda

Lucrați imediat ca order picker? Avem nevoie chiar și de persoane fără experiență, indemnizație de concediu. Plănuiți o călătorie în străinătate, dar nu știți ce ofertă să alegeți? Încearcă ceva nou și lucrează ca operator de preluare a comenzilor! Lucrați imediat în Olanda cu Emplonet.

Ce ar trebui să știți înainte de a începe să lucrați ca operator de preluare a comenzilor într-un depozit în Olanda?

Probabil că vă întrebați care vor fi sarcinile pe care le veți avea la fața locului? Atribuțiile dumneavoastră se vor concentra pe colectarea și pregătirea comenzilor. Acesta nu este un loc de muncă sedentar, astfel încât operatorii de preluare a comenzilor trebuie să fie în formă din cauza ridicării, aplecării sau stivuirii unor greutăți. Vă faceți griji că nu aveți experiența necesară?

lucrezi ca order picker fără experiență nu este o problemă! Coordonatorii de pe loc vă vor explica care este sarcina dumneavoastră și care sunt îndatoririle dumneavoastră. Dacă sunteți orientat spre dezvoltare și învățați rapid noi abilități, vă puteți descurca cu ușurință în această funcție. Nu trebuie să vă faceți griji cu privire la transportul la locul de muncă sau la cazare. Dacă aveți permis de conducere, acesta ar fi un mare avantaj!

Operatorul de preluare a comenzilor este o meserie care implică și comunicarea între angajat și supervizor, astfel că este necesar un nivel B1 de limba engleză. Nu vreți să vă lăsați jumătatea în țară? Munca pentru cupluri este o soluție excelentă pentru cei care doresc să plece împreună în străinătate.

Avantajele ofertei de locuri de muncă în Olanda - order picker

Ofertele de locuri de muncă în Olanda sunt foarte variate și interesante din multe puncte de vedere. Olanda atrage de ani de zile oameni cu perspectiva unor salarii bune și a unei culturi interesante. Dacă vă decideți să plecați în Olanda, pe lângă beneficiile financiare, veți cunoaște o țară frumoasă, veți învăța o nouă limbă și veți experimenta viața într-o cultură diferită. Nu contează dacă aveți nevoie de o injecție bruscă de bani sau dacă doriți să puneți ceva deoparte, Emplonet vă garantează un loc de muncă legal pe întreg teritoriul Olandei. Veți beneficia de asigurare de sănătate în timp ce lucrați în Olanda. În plus, aveți 40 de ore pe săptămână și un salariu orar ridicat, de peste 11 euro pe oră. În fiecare săptămână veți primi salariul în cont, iar în timpul verii veți primi o indemnizație de vacanță. Locuri de munca order picker in Olanda? Doar Emplonet.ro

Operator de preluare a comenzilor - Înscrieți-vă astăzi pentru a lucra în Olanda!

Dacă nu v-ați hotărât încă, completați formularul de pe site-ul nostru și nu va trebui să vă faceți griji cu privire la trimiterea CV-ului dumneavoastră. Cu Emplonet veți merge rapid la locul de muncă ales de dumneavoastră și vă vom ajuta cu toate formalitățile!

Va multumim pentru contributie!

MERGEȚI
LA MUNCĂ ÎN OLANDA!

Toate drepturile rezervate © 2022 Emplonet. Politica de confidențialitate