OFERTA DE MUNCA EMPLONET

DESCRIEREA POSTULUI DE MUNCA:

 • Locuri de munca camp - lucrați la cules flori de pe camp
 • Locuri de munca la cules de crini, crizanteme, gladiaole, bujori

CERINTE:

 • Disponibilitate pentru minim 3 luni
 • Cunoașterea limbii engleze un atuu
 • Permisul de conducere este binevenit
 • Apt fizic ( ridicare , aplecare, stivuire, impingere)

OFERIM:

 • Angajare legală
 • Garanție 40 ore / săptămână
 • Plata săptămânală în contul dvs.
 • Transport gratuit de la locație la serviciu
 • Posibilitatea cooperării pe termen lung
 • Tarif de bază este: 10,48 EUR/h
 • - Supliment de vacanta
 • - Supliment de concediu

  Completarea formularului de cerere pentru noi echivalează cu trimiterea CV-ului dvs.

Locuri de munca la taiat flori de pe camp

Sunteți interesat să lucrați ca tăietor de flori pe câmp în Olanda? Avem oferta ideală pentru tine! Nu este nevoie de experiență sau de cunoștințe lingvistice! Obțineți un loc de muncă astăzi!

Dacă plănuiți să plecați la muncă în străinătate, ați ajuns la locul potrivit! Îți plac florile și ți-ar plăcea să lucrezi cu ele? Atunci există o ofertă de muncă excelentă pentru tine ca tăietor de flori pe câmp. Există multe oportunități de a câștiga bani în străinătate, de a vă spori economiile, de a cunoaște o nouă cultură, de a dobândi experiență profesională și de a învăța o limbă străină.

Majoritatea românilor decid să plece în Olanda. De ce acolo? Olanda este o țară care oferă numeroase locuri de muncă în diverse sectoare, iar perspectiva unor salarii bune este și mai atrăgătoare.

Munca în Olanda - competențe lingvistice și angajarea la tăierea florilor

Sunteți interesat să lucrați ca tăietor de flori pe câmp în Olanda? Avem oferta ideală pentru tine! Nu este nevoie de experiență sau de cunoștințe lingvistice! Obțineți un loc de muncă astăzi! Dacă plănuiți să plecați la muncă în străinătate, ați ajuns la locul potrivit! Îți plac florile și ți-ar plăcea să lucrezi cu ele?

Atunci există o ofertă de muncă excelentă pentru tine ca tăietor de flori pe câmp. Există multe oportunități de a câștiga bani în străinătate, de a vă spori economiile, de a cunoaște o nouă cultură, de a dobândi experiență profesională și de a învăța o limbă străină.

Majoritatea românilor decid să plece în Olanda. De ce acolo? Olanda este o țară care oferă numeroase locuri de muncă în diverse sectoare, iar perspectiva unor salarii bune este și mai atrăgătoare.

Pentru cine este lucrarea de tăiere a florilor pe câmp?

Indiferent de nivelul de educație, de cunoștințele sau de nivelul de cunoaștere a unei limbi străine, oricine poate găsi un loc de muncă interesant în străinătate. Chiar și persoanele fără experiență pot alege ceva pentru ele însele, iar noi putem să le ajutăm cu plăcere. Doriți să plecați în străinătate cu partenerul/partenera dumneavoastră? Nici o problemă, Emplonet are multe oferte pentru cupluri. Alegerea este diversă, de la locuri de muncă simple, cum ar fi tăierea florilor, industria alimentară, până la munca fizică, în procesare sau ca operator de preluare a comenzilor. Vom ajuta, de asemenea, pe fiecare persoană cu aranjamentele de transport și cazare. Lucrarea de tăiere a florilor pe câmp? Doar Emplonet.ro

Tăierea florilor în Olanda - avantaje

Emplonet oferă multe oferte interesante pentru potențialii angajați, astfel încât găsirea unui loc de muncă prin intermediul site-ului nostru este foarte rapidă și ușoară. Vă garantăm un loc de muncă legal, posibilitatea unei cooperări pe termen lung și o garanție de 40 de ore pe săptămână. Un alt avantaj sunt plățile săptămânale în contul dumneavoastră. Noi ajutăm la organizarea transportului România - Olanda. Angajații primesc, de asemenea, bonusuri, cum ar fi concediu de odihnă și de vacanță.

Va multumim pentru contributie!

MERGEȚI
LA MUNCĂ ÎN OLANDA!

Toate drepturile rezervate © 2022 Emplonet. Politica de confidențialitate