OFERTA DE MUNCA EMPLONET

DESCRIEREA POSTULUI DE MUNCA:

 • Lucrați la ferma de pui - lucrați la ferma
 • Lucrati la ferma de pui , prins pui manual sau mecanic

CERINTE:

 • Munca pentru tot parcursul anului
 • Permisul de conducere este binevenit
 • Apt fizic ( ridicare , aplecare, stivuire, impingere)

OFERIM:

 • Angajare legală
 • Garanție 38 ore / săptămână
 • Plata in avans săptămânală în contul dvs.plus regularizare salariala odata pe luna
 • Transport gratuit de la locație la serviciu
 • Posibilitatea cooperării pe termen lung
 • Tarif de bază este: 10,96 EUR/h
 • Supliment de vacanta
 • Cazare contra cost

  Completarea formularului de cerere pentru noi echivalează cu trimiterea CV-ului dvs.

Locuri de munca la ferma de pui

Lucrați într-o fermă de păsări fără a avea cunoștințe sau experiență în limbi străine. Oferim salarii mari și posibilitatea unei cooperări pe termen lung. Căutați ceva imediat? Ai nevoie de un loc de muncă permanent unde să câștigi bani frumoși? Atunci munca într-o fermă avicolă este pentru tine! Dacă nu te deranjează munca fizică și vrei să începi să câștigi cât mai repede, aceasta este oferta pentru tine!

Lucrul la o fermă avicolă - ce trebuie să știți înainte de a pleca?

Aveți nevoie de o injecție de bani sau intenționați să puneți deoparte niște economii? O cursă în Olanda este o opțiune excelentă pentru cei care au nevoie să își mărească banii. Vă oferim un loc de muncă într-o fermă avicolă din Olanda.

Sarcinile dumneavoastră vor include recoltarea manuală sau mecanică a cărnii de pui. Multe persoane din România au ales să plece în Olanda pentru că firmele de acolo oferă salarii orare bune și multe beneficii pentru muncitorii străini.

Olanda - Munca la o fermă avicolă - beneficii

Emplonet vă garantează o angajare legală în Olanda. Este binevenit ca angajații noștri să aibă permis de conducere B, dar dacă nu aveți unul, vă oferim transport gratuit din locul de cazare până la locul de muncă. Căutăm persoane dispuse să rămână pentru mai mult timp și oferim posibilitatea unei cooperări pe termen lung. Garantăm 38 de ore pe săptămână. Avantajul acestei oferte este un tarif orar ridicat și o indemnizație de concediu. Plata se va face în contul dumneavoastră în fiecare săptămână.

Muncă fără experiență și fără cunoașterea unei limbi străine la o fermă avicolă în Olanda

Nu ați fost niciodată angajat în străinătate și vă faceți griji că nu veți putea face față? Nu trebuie să vă mai faceți griji în această privință, pentru că nu avem nevoie de experiență pentru a lucra în domeniul cărnii de pui. Dacă înveți repede, îți este ușor să faci noi contacte și sarcinile fizice nu reprezintă o provocare pentru tine, te vei descurca cu ușurință! Oamenii de pe loc vor ajuta cu plăcere, iar coordonatorii vă vor răspunde la toate întrebările!

Necunoașterea unei limbi străine pentru a locuri de munca într-o fermă avicolă nu este o problemă. Înainte era o mare problemă să găsești un loc de muncă într-o țară străină fără să cunoști limba. În prezent, însă, multe s-au schimbat și au apărut pe piață multe oferte care nu necesită cunoașterea unei limbi străine. Poate fi stresant să pleci fără să știi olandeză sau engleză, dar nu-ți face griji, te putem ajuta cu cele mai importante lucruri, cum ar fi găsirea unei cazări sau organizarea călătoriei.

Munca la o fermă avicolă înscrie-te astăzi!

Cu Emplonet găsirea unui loc de muncă este ușoară și rapidă! Trimiteți-ne formularul dumneavoastră și vă vom contacta pentru a discuta detaliile! Dacă ești interesat să lucrezi într-o fermă avicolă din Olanda, te așteptăm!

Va multumim pentru contributie!

MERGEȚI
LA MUNCĂ ÎN OLANDA!

Toate drepturile rezervate © 2022 Emplonet. Politica de confidențialitate