OFERTA DE MUNCA EMPLONET

DESCRIEREA POSTULUI DE MUNCA:

 • Lucrați in hale- lucrați la descarcarea pachetelor din containere
 • Lucrul la descarcat pachete, colete din containere

CERINTE:

 • Munca pentru tot anul
 • Cunoașterea limbii engleze este un atuu
 • Permisul de conducere este binevenit
 • Apt fizic (ridicare , aplecare, stivuire, impingere)
 • Cazier

OFERIM:

 • Angajare legală
 • Garanție 40 ore / săptămână
 • Plata săptămânală în contul dvs.
 • Cazare contra cost
 • Transport de la servici la cazare contra cost
 • Posibilitatea cooperării pe termen lung
 • Tarif de bază este: 11,68 EUR/h
 • Supliment de vacanta

  Completarea formularului de cerere pentru noi echivalează cu trimiterea CV-ului dvs.

Lucru în hale - descărcarea containerelor în Olanda

Descărcarea containerelor în Olanda- începeți să lucrați astăzi! Munca imediată în halele din Olanda este o ofertă cu multe beneficii! Nu avem nevoie de experiență și oferim o indemnizație de vacanță. Cauți un loc de muncă imediat? Sunteți interesat de o meserie în care să puteți învăța rapid anumite sarcini și să câștigați bine? Avem o ofertă de muncă interesantă pentru tine în Olanda, în atelierul de producție!

Aici veți avea ocazia să dobândiți noi competențe sau să vă măriți bugetul. Dacă ești interesat de descărcarea containerelor într-un depozit, ai condiție fizică bună și ai dorința de a te dezvolta, această ofertă este ideală pentru tine!

Lucru în hală în Olanda

Sarcinile dvs. vor consta în executarea unor instrucțiuni specifice în diferite hale în Olanda. De exemplu, veți fi responsabil de descărcarea coletelor din containere. Nu vă faceți griji, aceasta este o muncă fără experiență, așa că vă puteți baza întotdeauna pe ajutorul coordonatorilor noștri. Dacă nu ați efectuat niciodată astfel de sarcini, veți învăța totul cu timpul.

Locurile de muncă fără experiență în Olanda atrag mulți oameni, oferindu-vă câteva zile de introducere și ascultând instrucțiunile supervizorului, veți stăpâni rapid descărcarea containerelor. Vă faceți griji că nu cunoașteți o limbă străină? Emplonet are o mulțime de oferte, iar lucrul în hală fără a vorbi o limbă străină este una dintre ele. Dacă nu vorbiți engleza, nu este nicio problemă, dar dacă vorbiți engleză la nivel min. B1 este un mare avantaj!

Avantajele de a lucra în Olanda în hală

Cei mai mulți oameni decid să plece în străinătate în principal în interes de serviciu. Salariile mari pe oră și posibilitatea de a face ore suplimentare fac din Olanda una dintre cele mai populare țări. Dacă aveți nevoie de bani sau doriți să economisiți ceva bani, să mergeți în Olanda este o idee bună. Care sunt avantajele de a începe să lucrezi imediat într-o hală în Olanda? Fie că sunteți în căutarea unui loc de muncă pentru un an sau pe termen nelimitat, vă oferim posibilitatea unei colaborări pe termen lung.

Un alt avantaj al acestei oferte este un salariu orar ridicat, de peste 11 euro/oră, precum și o indemnizație de vacanță. Emplonet vă va ajuta, de asemenea, la organizarea transportului la locul de muncă și a cazării. Fiecare unitate de cazare are bucătărie, baie, frigider, mașină de spălat și WI-FI.

Oferta de locuri de muncă pentru descărcarea containerelor în hală - Olanda

Vrei să pleci urgent pentru că ai nevoie de o injecție de bani? Cu Emplonet este posibil, vă oferim imediat un job și vă ajutăm la organizarea transportului din orice loc din România. Fie că sunteți în căutarea unui loc de muncă pentru 12 luni sau mai mult, vă oferim posibilitatea unei colaborări pe termen lung. În plus, aveți 40 de ore pe săptămână

Înscrieți-vă pentru a lucra în hală în Olanda - chiar astăzi!

Sunteți interesat să lucrați în hală și să descărcați containere în Olanda? Credeți că ați fi potrivit pentru acest domeniu și că aceasta este oferta pentru dumneavoastră? Completați formularul de cerere de pe site-ul nostru și vă vom contacta pentru a discuta toate detaliile.

Va multumim pentru contributie!

MERGEȚI
LA MUNCĂ ÎN OLANDA!

Toate drepturile rezervate © 2022 Emplonet. Politica de confidențialitate