<< Întoarcere

Munca sezonieră în străinătate

Când vara vine încet-încet, începem să ne facem planuri de vacanță. Uneori mergem în străinătate. Unii dintre noi merg acolo ca turiști, alții în căutare de muncă. Această perioadă este favorabilă pentru munca sezonieră. Diferite persoane decid să o facă, inclusiv, desigur, tineri care folosesc pauza de la școală pentru a câștiga banii necesari. Unde se duc și pe ce fel de muncă se pot baza?

Se pare că munca sezonieră are multe avantaje. Nu ne leagă pentru mult timp de un singur loc și de un singur angajator. Știm că după o lună sau câteva luni ne vom întoarce în țara noastră de origine, ceea ce ne motivează să facem multe ore suplimentare. Iar în timpul sezonului nu lipsesc propunerile diverse. Îi putem căuta singuri sau putem contacta o agenție de recrutare care ne va ajuta cu o serie de formalități.

Companiile doresc ca lucrările să fie efectuate la timp, deoarece, dacă nu ar fi fost efectuate, ar fi fost expuse la pierderi mari. Acesta este motivul pentru care lucrătorii sezonieri din străinătate sunt de obicei bine plătiți. Și, de cele mai multe ori, nu sunt calificați. La urma urmei, calificările sau experiența nu sunt necesare pentru cei angajați la recoltarea răsadurilor, în livezi sau pe culturi. De asemenea, pe șantierele de construcții este adesea posibil să se găsească de lucru fără calificări. În cadrul unui contract, suntem instruiți de lucrători mai experimentați. Ca muncitori necalificați, în Olanda puteți conta pe salarii cuprinse între 7 și 12 euro pe oră.

Acest tip de muncă este disponibil, printre altele, în Olanda. Olanda este o destinație populară pentru românii care își caută un loc de muncă în afara țării. Menționăm că olandezii sunt deschiși față de străini, ceea ce le facilitează aclimatizarea în noul lor mediu. Limba este, de asemenea, de ajutor în acest sens. Nu este necesar să cunoaștem limba olandeză, cunoașterea limbii engleze este suficientă. Uneori putem găsi locuri de muncă în Olanda chiar și fără să cunoaștem limba. Dar este mult mai bine să cunoști limba cel puțin la un nivel de bază. Vă permite să vă simțiți mai încrezător la locul de muncă și, de asemenea, să faceți diverse cunoștințe.

Va multumim pentru contributie!

MERGEȚI
LA MUNCĂ ÎN OLANDA!

Toate drepturile rezervate © 2022 Emplonet. Politica de confidențialitate